Jiran Tetangga

Monday, May 3, 2010

bakal pelajar universiti malaya :)




pertama kali mejejak kan kaki ke dewan kuliah u.m
dan telah membuat onar dengan meningglakn cap mohor kat meja dewan tu
;Dmengambil mood sebagai pelajar universiti
berangan dan pasang angan2 x pek kan?sebagai pembakar semanagat untuk terus maju berjaya dan capai apa yg diinginkan
eccehh!
serius ni.
target spm terbaekkk seterusnya bergelar mahasiswi di universiti tempatan
:)

2 May 2010tarikh keramat yg telah membawa aku dan kawan kawan ke universiti malaya
sangat teruja.hahaade sesiapa di antara pemblogger kat sini pelajar u.m x? :)
meh beramah mesra jap
SEMINAR SKOR A bagi subjek bahasa melayu,SPM di fakulti ekonomi u.m
woah!cerita berdentum dentum tapi masih dalam kelompok yg sama
iaitu perkataan spm belum boleh dibuang ;Dasal cerita je mesti kene letak gak ayat ajaib spm.mengapa?sebb aku memang masih pelajar sekolah dan tahun ni akan ambil spm
sebagai peringatan dan x mahu diri teralpa kerapkan lah menyebut itu perkataan.

bengkel peperiksaan yg berlangsung selama 10 jam.
best best best walaupun ada ketikanya mata dah stim2 ala menyedut air nikmat daun ketum.
duduk di bahagian belakang dan paling atas sekali
syana kata lebih afdal duduk di kawasan paling tinggi dan jauh
sebab nanti kita dapat tengok apa yg berlaku kat bawah
boleh skodeng semua kot2 ada yg buat seminar mengkaji badan manusia time lampu gelap2.
tapi aku tengok time belajar dasat je mata dia menerokai segenap ruang
carik mangsa dan memandang jantan
apa de halll?;D
en.thuraivillu selaku pensyarah di sana telah memberi saya sebuah buku sebab dapat buat isi untuk karangan
;DD
terima kasih tuan!
sebenar nya ayt x power pung tapi dah x ramai yg nk jawab berani angkat tanagn
dan yg angkat tangan menjawab soalan semua jawapan suam2 kuku je.masa untuk aku mengangkat tangan dan tunjukkan keseksian ketiak.

'keruntuhan akhlak remaja juga didorong oleh pengaruh media masa.remaja terperdaya dan mudah terpengaruh dengan propaganda media masa dan daripada situasi mereka tidak dapat untuk berfikir secara rasional bagi membezakan contoh pengajaran yg baik dan yang tidak baik'

berikan tepukan untuk humaira dari sekolah menengah kebangsaan wangsa melawati
;DDen thurai yg cakap.dan dapatlah sebuah buku yg ditanda tangani oleh beliau.buku yg snagt berguna.
mengenai rumusan.rezeki...dah lah rumusan aku mcm tahikk..x pernah nya nk markah memuaskan.;)


4 comments:

humaira balkiss said...

yeayyy!!
dah boleh komen dah boleh komen!
yeah!
u lalalalala~~~
;DD

Amir Ariff said...

member u yg ada lesung pipi tu. cute weh. huahua

bebob said...

wah,taniah taniah taniah..

L.Lawlett said...

sernoknya dapat masuk UM .saya dapat jugak dulu tapi masa tu dah masuk kolej swasta .so tak jadi .asasi sangat susah =(((