Jiran Tetangga

Friday, June 8, 2012

Apa yang PEREMPUAN tahu tentang BOLA SEPAK?

ini rugby,bukan bola ye kak.salah gambar.noob.



hah!ini barulah bola sepak.kan?nampak tak permainan dia?
LUCAHNYA kau ni,umai -_-

AHHA!apa yang perempuan tahu tentang bola sepak??
jeng jeng jeng!haha.Okay ini agak mengada soalannya.Dan kepada sesiapa yang merasakan dirinya ialah wanita,silalah jawab.Apa yang anda faham tentang bola sepak? :)

Assalamualaikum.Hari jumaat penghulu segala hari dan pembuka tirai bagi perasmian EUFA EURO.
Yeayyy!tepuk tangan sebab gembira :D

Berbalik kepada empunya blog iaitu umai,apa yang dia faham tentang bola sepak?
Tak faham sepenuhnya tapi berani nak buat pengakuan yang ilmu tentang bola dalam minda saya melebihi sedikit parasnya daripa wanita wanita di luar sana. HAHA.kalau tak,tak adalah masa w.c dulu umai kene jadi penenamn ayah tengok bola pagi pagi buta.Final pun tengok tawww.tak percaya?okay lets see.Sila im dan tanyakan pelbagai soalan mencabar minda mengenai bola sepak.Pasti dapat menjawab atas bantuan google chrome.Genius!

Aku tak nak lah buat mukadimah tentang eufa euro tu apa benda.Jadah apa taip panjang-panjang nak cerita asal usul keturunan eufa kan?Idoklah gamaknya.
Tapi,lazimnya apa yang perempuan faham tentang bola?
Apa jenis soalan lah ni bro.Bola sudah pastilah bola itu bulat.Ye bola itu bulat dan bila tolak dia tergolek tak tentu arah.Ramai perempuan yang tak minat sukan bola sepak sebab merasakan bahawa ianya agak membosankan.Dan bila tengok orang main bola tak terasa keghairahannya. :D

Melainkan rasa ingin tahu tu timbul sebab melihat player mereka yang handsome belaka tu.sudah pasti ada 6pax kan?kau ada?non hado :D
 *im more to country.club tak layan sangat.tak gemar sebab bercampur aduk.lebih sukakan yang berpatriotik.mewakili negara :D

Lazimnya,rata rata yang minat bola ialah lelaki lah kan?ada ke lelaki yang tak gemarkan bola sepak?mustahil dan pelik bunyinya melainkan lelaki itu dekat badannya tiada bola.haha.Eh macam tak kene pula kesimpulannya.

Tak nak cakap banyak,sedangkan dah taip panjang bukan main dah.Nah,post ni related jugak dengan link ni :) jemputlah baca entry yang dah berkurun ditaip.

APA YANG CIK ADIK MANIS TAHU TENTANG BOLA?
http://sandiwaranostagiacurang.blogspot.com/2010/06/apa-yang-cik-adik-manis-tahu-pasal-bola.html

Cuma dah bagitahu yang aku mengharapkan suapaya Holland akan terus mara ke puncak.YE.
netherlands the oranje!
Boleh tahan jugak mereka main time final W.C dulu.sanggup bangun tengah pagi,bro nak tengok match.Malangnya hati menjadi sakit sebab tengok yang lain pulak menang.
Orang yang support spain memang klishe.bosan gila spain.sumpah tak tipu.england pun sama.tipikal sangat bila kau cakap kau suka englad.bosan.muka baru,pls :D
k bye!

sila bagi tumpuan lebih kepada abang num 9,7,10 dan 11 ye.mereka ganas!aummm! :)

tengok mereka ni rasa nak makan buah limau pulak. <3






No comments: