Jiran Tetangga

Thursday, July 8, 2010

mentari mucul lagi ;)




hyee!assalamualaikum.
humaira kembali masuk ke sini dengan muka yang ceria dan nafsu yang penuh teruja.
datang balik ke alam penulisan blog yg x berapa nk hebat lagi ni
yeahh!tidak akan sesekali aku membiarkan ruangan ini hilang dirogol oleh sesawang
fuhhhh!

wahaha.bercakap mcm lah ada peminat setia yg menanti nk membaca blog ni.
aauwww,sngt terperasan menggelabah nye ye..
;p

minggu baru meh rewind2 jap.
last entry pasal bola sepak.
ape ke jadah nye dah separuh abad x buat cerita baru.haha
okay!selit lagi yang aku tau.
aku puas hati sebab brazil denagn argentina kalah! :)
padan muka.dan sekarang menantikan kekalah spain.membajet bagus,
untuk musim world cup ni dengan megah nya ada kemajuan dalam diri aku.
bolah tengok game 90 sampai hbs.haha
hebak mu mira!mu hebakk!
pestime niehh
tu pun tngok mexico lwn argentina
sbb ada player nom 14 tu best,ouh!malang sekali mexico kalah


dan hukum karma membalas dengn padu argentina kalah!yeah!


sekarang dalam mood ceria ceriun sbb baru hbs intervensi
sebab tu dah lama x memahirkan jari picit2 butang keyboard ni
dan hari jumaat ni baru je hbs semua nya
terus selit kat sini dan tulis cerita x matang.;D

aku merasakan ada kewajipan dalam diri nk update cerita
karang mampus blog ni x berpenghuni.
taip mira taip.
;D
okay.petang ni ada kem keagamaan kat sekolah.2 hari
aku nk pergi sbb ibliss syaittoon kat badan ni dah besar sngt
kemain lagi dye memaju ternak
drpd duduk rumah besar kan bdan tingkat kan perut
baik aku pergi sekolah en.ada pekdah nye.ye idakk?
iblis dalam badan perlu dimatikan segera
mampus kau!mampus!
so perlulah menyucikan diri
sambil tu bole layan feel konon2 mcm hari raya
semua berbaju kurung.ayu je
sejuk mata mak mertua pandang.haha

bye2.gtg.nanti masuk balik yauww.
kejap je ni nak taip.kene pack barang.
dan nak mencari muka2 yg akan menitikkan air mata dekat kem kiyamullail tu nanti.
sapa dulu yang lembut hati dan penuh syahdu2 menangis?

MUNGKIN bukan saya orang nye.haha
jeng jeng jeng
;D

bye awak.sy teruja ni nak pergi kiyamullail :)

2 comments:

~me azue~ said...

tcre sis..njoy ur day!!XD

Peminat Katie Holmes said...

slmt berkiamulail.