Jiran Tetangga

Friday, June 4, 2010

masih x sedar diri ke?


bulan enam bubulan enam nam nam pak
ouh bulan..bulan enam lagi..bulan purnama bulan mengambang
datang bulan.
woah!~~~
dah lama x masuk di sini
ahha.ada lah jugak masuk tapi xlama sebab sedih.x tau nk taip apa
hanya membaca apa yg kalian taip
;)
b.e.s.t
intro pun dah gelabah habis.haha

okay.sekarang dah bulan 6
masa untuk jadi seorang yg serius dan memikirkan masa depan
belajar belajar belajar
tinggal berapa bulan je lagi nk bertempur
exam spm.ouh!adakah saya dah ready?
tiada kepastian
cuma menghitung hari tentang hadirnya spm.hadirnya cabaran dan ujian
bukan hadirnya cinta
menghitung hari detik demi detik. :)
bebanan di otak semaakin bertambah tapi hati kering ini msh tetap nk membajet cool
pemalas!makan dan tidur
menternak lemak dengan begitu gigih
ouh mira!tolong lah berubah
ini je last year akan pegang gelaran budak sekolah
buat lah betul betul
resutl exam tetap x memberangsankan
cuma 5a dan perlu usaha lebih kalau nk duit dari oppak dan ommak
ye.sngt materialistik. ;DD

eh eh.dah cuti lah
2 minggu cuti kan
awak.jum kita dating?
kita dating sambil2 study
buka dating kosong pun
ada jugak manfaat nye ye idaakk? ;D

sudah pertengahn tahun sesi pembelajaran
persedian mental dan fizikal untuk mengulangkaji subjek tingkatan 4 dan 5
pelu dilakukan secepat mungkin!
auuummmmm!
ngauman semangat yang lantang umpama harimau yg ingin menerkam mangsa
ouh.metafora yg tiada tandingan ketololan nye
amirah!fighting!!

PERJALANAN MASIH JAUH.
dan aku masih memasang langkah. :)

2 comments:

bebob said...

belaja rajin2.. :)

. said...

gudluck beb!.
study leklok.
ni SPM ni.
sijil paling maut.
heee