Jiran Tetangga

Friday, March 26, 2010

kelu membeku atas alasan..

lame gak aku x masuk memanaskan jari menaip2 dekat blog nieh
tempoh semakin panjang kerana
untuk minggu ini
3 minggu ke depan ada diagnostik spm
fuuh!apedehal lah mcm lahanat nk nostik2 bagai
tapi x pek
paper teras dah aku tempuhi dengan begitu tenang adil dan saksama
mata pen kilo metriko dan stabilo aku bergerak pantas melepaskan tinta
ala2 bom kentut gitu.
tinggal lagi subjek teknikal.
dan humaira agak goyah bile memkirkan nya
chemistry fizik addmath
terpaling lahanat ialah addmath
meraban aku nk mejawab
sape lah buat subjek addmath
pengasas addmath?korang tau?aku x tau
dan apa yg aku tau.aku mendoakan agar beliau mati
haha ;D

so terus berusaha unutk diagnostik
berbekalkan semangat jitu dan tabah
teruslah berjuang
hentam je lah labu

dan.ouh ya!memang aku kuno
sebab aku x der fesbuk lagi
eja pun salah.fesbuk ye nook
dan untuk kemahiran2 blogger ni
aku baru dapat tau mcm mana nk besar kan tulisan
n nak bagi tulisan tu colour2 mcm dakwat colour luna
aku baru terperasan tadi
lps menodai selok belok dunia penulisan blog ni
celaka.sebelum ni tulis kemain pnjng lagi
tpi tulisan semampus semut merah
halus dan kecik bagaikan bakteria
haha.dan yeah!
mungkin salah satu alasan aku dah lama x menaip
sebb masalah saiz tulisan
idea banyak tapi x berbaloi nk teruskan
haha.dan..yeay!saya dah berjaya untuk kecik besarkan tulisan dan letak dakwat mcm pelangi!
ouh yeay!

tersenyum sampai ke pagi. ;)))))