Jiran Tetangga

Tuesday, February 23, 2010

haha.saya cool okeh.

mungkin yg pernah terkana faham apa yg ditulis ini.

hahaha.
kau ada apa2 masalah ke dengan penulisan aku?
dengan blog aku?
tidak mengganggu hidup dan hak asasi kau kan?
jadi..silah lah cool..
dan..aissshhh!aku msh rase mcm nk kutuk orang lg lah.
ketika disini ianya adalah luahan perasaan alam maya
x der menyebabkan pembunuhan ke ape.perlakuan santau ke apa
sebb yg terbunuh.mungkin tak lah terbunuh
maybe terguris dijiwa sahaja.
drpd nak mebajet taiko,barua jalanan
main serang2.urgghhh!x urban betol lah.tu zaman jahiliah bila doe.
maybe penulisan di blog ini bole seiring dengan slogan
'rakyat membaca,rakyat berjaya'
so praktikkan lah
aku kutuk kau.kau kutuk aku
kita sama2 baca n jemput ramai orang lagi untuk baca
deal?
haha.layan lagi lah kan.......


;DD
biar lah
pengkesot?kutuk belakang?tak bole bawak berbincang ke?
kau ingat ni tuntunan wajib antara pemimpin negara ke?
untuk nk dapatkan kemerdekaan ke?
nak berunding2 bagai.
duduk silang kaki.borak kosong.haha
selera kah kamu?
x der ape2 makna lah bagi aku nk duduk berbincang mcm orng mcm anda.
this is my blog.jadi terpulang kpd aku nk tulis mcm mana.
tidak mengkritik mengenai negara tercinta ini.
tidak pernah.

dan yg membenci kau seorng.yg beratus ratus tetap terus akan membaca
dan kau.x payah nk menggelabah tetek sangat ok
juz duduk diam2.n wah..
tahniah lah sbb menjenguk walaupun dlm kepedasan
dan.....itu bukan masalah aku.hahaha

pengajaran yg aku dapat
dan tahniah lah sebb menyedarkan aku yang cerita x bole nk lebih details.
perasaan orng nk kena jaga jugak kan.
terima kasih wahai pengkritik penuh emosi.
(^_^)

omg.marah ke doe?
cuak gila aku.uiisshhhhh!
haha

tiada dakwaan akan dibuat sbb bukti x dinyatakan
penulisan di atas tidak dikaitkan dengan nama orang.
dan tidak diletakkan gambar
mungkin kau orang nya.dan mungkin tidak.
sbb aku x batak pon nak taip pasal diri kau sorang je,wahai tin kosong
;)


terus menyusun sepuluh jari.

3 comments:

♥ciK-t0ge ♥ said...

HuHuHu..
iGtkaN daK coMel niE mrH saPer lah..
LiLek2..
=;

Mohd Muzamel Zainal said...

haha

deekkyy said...

Nice post...kunjungi blog ku ya jangan lupa komentarnya..happy blogging..
http://deekkyy.blogspot.com