Jiran Tetangga

Sunday, January 3, 2010

alam persekolahan.best ke tak?

hye hye hye,saya masih budak sekolah lah.;D
haha.jadi budak sekoah best weh.


serius x tipu.bile exam je lah kebestan dye kureng sket.
sbb malas nk melalui minggu2 exam yg trsngt panjng harinye.bapak lame.
msti ade antara kalangan abang2 dan kakak2 yang dah pencen x pakai title
'budak sekolah' yg sedang merindui nostalgik hari2 persekolahan mereka en?
;D
dulu time skolah main2,benci skolh bile dah hbs skolh mule sbut n talk pasl cerita alam persekolahan.

ouh yeah!
tadi first day skol.haha
masuk perhimpunan dan mcm biasa
alunan merdu suara cikgu disiplin akan memekak2 bagi arahan dan ucapan yg dah basi isi kandung nya
x jugak.bukan ke setiap kata2 guru tu adalah emas yg sngt tinggi nilai nye ;)
but,slu ulang benda yg sma payah gak en.haha
semua tu bukan halangan,sbbkan teruja semua tu x der hal lah.
aku pandng kiri kanan,semua putih berseri je...
woaah....!!
sangat suci persekitaran tu
kasut tudung baju dan x lupe jugak senyuman di gigi
semua putih berseri
muke bercahaya teruja nk skolh
jumpe kawan bercerita gelak sakan.BELAJAR
haha

tunggu lah.6 bulan akan datang mcm mne.
apakah semua paparan tdi akan mnjadi kusam dan x bermaya
x der mood malas kasut x bsuh 7 minggu .beg kempis muke sakai x teruja sbb x tido bt bnde x berfaedah
msuk kls kne dimarried dan denda dan tadah telinga dngr cikgu bersajak
gne nada tinggi rendah.ekspresi muka yg sush nk dikawal ;D
mungkin lah.yg pasti semua tu aku akan elak KOT..
demi sijil pelajaran malaysia

beraraklah satu bulan
12 bulan berbulan2 ke
insyaALLAH,aku akan terus semangat mengejar dan mecarik
'A' BUNCIT dalam subjek ADDMATH,CHEMISTRY,PHYSICS,ENGINEERING DRAWING. ;)
yg lain ok je.maybe boleh
orng kate dimana ada usaha di situ ada A BUNCIT
;D

tahun ni last dan senior
kene yakin diri dan bt muke yakin konfident ngn diri
buar budak2 respect
haha.poyo.
dan tngok budak2 form 3 tadi
sume stok sakai hbis lah.
serius x tipu
haha.tunggu 2 tahun kemudian
tudung jadi singkat,muke bertempek bedak,jln mendada
;D.
perubahan hormon lah katekan,
ewwaaahhh!

smk wangsa melawati,mensasarkn tahun 2010
sekolah akan jadi top 5 di zon keramat
result spm yg bagus
dan kamilah budak2nye
yg disasarkan itu.sama ada kene atau tak je
diletakkan harapan dn tgungjawab untuk merealisasikan kata2 itu
haha.boleh.pasti boleh.yakin boleh
perah otak perah otak perah otak perah otak


belajar kena lah cool.

11 comments:

ahmad fais ishak said...

sekolah tak best!

~0~ said...

boleh dik...teruskan berusaha

humaira balkiss said...

heyt,sekolah lah best okeh
comel je pakai uniform skolh
haha
;D
reason x munasabah.
haha

Penulis.Sahaja. said...

aku rindu zaman sekolah.
apa2 hal semua kawan yang tolong.
mak bapak jauh.
sebab aku 5 tahun sekolah asrama.
laki semua lagi. gay sungguh. haha.

DERIA said...

salam humai; alam persekolahan terbaik..terbaek!!sih ingat ckgu2 dulu.=)

zahirlunatik said...

ok senior!
haha

eh2 ko rabun ek?

dada said...

hahaha. ad la igt2 skit. chaiyok2!!!! blajar jgan asik snap jea. wakaka

BuLaN iTu aKu said...

tahu tak pe...
memang kak bulan rindu ngn panggilan "budak sekolah"
tapi baju sekolah dah tak muat dah..
(dulu kak bulan slim ok.. ehhehehe.. sila percaya)
oh!!! add math!! killer subjek.. akak dapat 7 tau.. sedih..
bab kasut pulak.. malas nak basuh. kapur je la
sampai 8 inci.. ahakss....

Amir Ariff said...

sekolah best time ponteng kelas.. rasa hebat je..haha

humaira balkiss said...

tak lah zahir,aku slmber x rabun lah pulak en.
spek tu propaganda je
sje bgi pic nmpk cm best student
haha
yeah
dn time exam kantoi meniru
tu prkara biasa lah kak bulan
;D

ehem!!!! ehemmm!!!! said...

laaaa...wangsa melawati... dekat je ....