Jiran Tetangga

Thursday, December 3, 2009

tangisan dalam ketawa

tangisan dalam ketawa?
boleh ke orng menangis sambil ketawa?
;D
haha
yeah.aku membuktikan bahawa teori ni btul2 wujud
bukn hikayat semata2

tadi today dan baru lagi
everything is over
;)
aku dngn DIA dah x de ape2
pelu ke aku menagis?
perlu atau tak,memang aku dah buat kolam dah pun
tadi je lah
sedikit je
dlm 2 titis
haha.boleh kira
dan sangat perlu untuk aku ketawa dan tersenyum balik kan?
;)
dan aku dah pun lakukan
aku senyum lebar,sbb akal ni fikir DIA bukan yg terbaik
lagipun msh muda dan prjalanan masih jauh
perginya DIA tidak merentap apa2 dari aku
baik dari segi fizikal mental rohani dan jasmani
aku cool je relax dan msh steady
haha.betul doe.aku tak tipu
go humaira!
jadi lah tabah gagah kuat dan perkasa
seperti badang
;D

daripada kisah sandiwara antara aku dan DIA ni
aku bnyk belajar yg x semua kita impikan menjadi kenyataan
dan x semua orng akan suka dan tunduk dengn kita
walaupun bole dikatakn aku agak master dalam bab2 mcm ni
play n game?
tak perlu mendabik dada sebb aku msh bnyk kekurangan
dan dalam mncari kesempurnaan tidak pelu untuk aku berdua
so,aku dah bebas!
tiada ikatan not in relation
dan janda meletup!
haha
tak nak lah carik orng.rehat kejap
eh bukan kejap
nk rehat lame.

semoga aku terus senyum dan tabah dan mnjadi matang
;)
senyum lah senyum lah ahai cek mek molek
over lah pulak sengih mcm nieh.haha
meh lempang meh.

7 comments:

wetfusion said...

pakcik nak isi borang untuk calon seterusnya.
hahahahaha

Arief Arf said...

life must go on.

kalau nak nangis dalam ketawa kena la gelak banyak2 sampai kuar air mata..

hahaha

X)

humaira balkiss said...

bhaha
tu lah yg aku be bt tadi
ayo mate meleleh muke buat2 bahagia
dn tergelak2
dah mcm meroyan dah
;D

Amir Ariff said...

bak kata blog saya.. chillsuda.. haha

Fatt Chin Choy said...

aku pernah menangis sambil berak
lagi sadis

hisham said...

salam...ooo,,u master dlm bidang ni ek...ajr i..hehe

Bayu Lebond said...

salam kenal...datanglah dan mari kita tertawa bersama-sama