Jiran Tetangga

Sunday, November 22, 2009

whts wrong with us? ;O

biarlah.mls nk tulis kat diari so i juz wrote in here
ehm..mood x berape nk stabil n sedikit sedih
gaduh dngn kawan.
zulaikha zulkifli.psl blog ni jugak
dye ,marah sbb aku x tau n x fahm ape mssud permintaan dye
bodoh en sy?
;(
terus gadoh n she said.
dah lah mira.tit...tit..no voice n phone mati
trus x tegur n dye x text
walaupun aku dh say sorry
entah lah.
ehm.sedih lah jgak.x der sebab yg kukuh knpe nk nk marah smpai cm ni skali?
petng hari tu baru sngt jumpe
gelak2 x hengat dunie
haha.dye sumpah best ;D
mulut bising comel bnyk cakap best
kau lah en peminat setia si mayden tuh.haha
shhhh!


ikaikaika aku sayang kau.pls..jgn lah marah kat aku lagi.ekh?
*mcm lah dye bace.haha.biarlah
coretan menghiburkan hati.
then bout one guy
the doink dude
seorng yg x der perasaan n now gdoh jugk ngn dye
lps jumpe trus lain.haha
baru dapt lepak setable ngn dye.haha
dan aku cm tahik perangai control dn mintak kekuatan kat ieka je melalui blutooth mate
haha.
ni dye doink tuh
mate yg tajam dn agak menakutkan aku.;DD

tolol.ape mslh ekh?aku cm alien atau dye?
dn humaira balkiss trnyate bebal sbb boleh je ikut lyn rentak dye
sbb ape?sbb cinta lah kut
haha.cinta yg aku sndiri x fhm ape msksudnye
sekarang ke kot.akn datang x der jaminan.sumpah.aku cool je.
atau.perangai dye mungkin cabaran bagi aku
walaupun si doink tuh x lah hebat mne en
tpi dye comel bile botak.hensem bile ade rmbot.haha ;DD
dan mcm biase,ianya PERMAINAN untuk menghiburkan hati.haha
cume humaira balkiss je tau ape perancangan dye dngn amirah ;)
lantak lah.n kesian diari aku.dah x diusik dah.haha
dumbo syng msti jadi beku je.x pek ni tulis blog kjp je
sbb bt mse skrng x der oeng bace.aku tulis aku bace n aku lepas n aku puas,;)
nanti2 maybe akn beralih pulak ke blog
hey mira,kau kwn yg baik kan?n humaira,kau pemain yg baik kan?

;)
bodoh.

1 comment:

Zulaikha <3 said...

tak lah aku tak marah pun saja buat gimik , HAHA