Jiran Tetangga

Saturday, November 28, 2009

sempadan garisan best dengan tidak

ehm..blur gile
mengorek idea di celahan urat otak time pepagi bute cm ni
tatkala penghuni2 rumah usang ni nyenyak tdo
dan aku x bole tdo
trus hanyut dalm dunia sndiri
berputar dn berpusing
pening kah?
sbb dah tdo pkol 9a.m tdi n bagun pkol 12p.m tdi
haha
gaya hidup terbalik umpama kelawar keluar mncarik mangse
tpi x pek lah en
atleast aku x lah membontot di luar sne
di lorong2 gelap
mnghbiskn sisa hidup
aku cume termenung duduk di dapor
rumah kampung yg usang meng on9 kan diri di meja makan
sume dah tdo
lokasi kini di perak tnjung malim.behrang
omg
sumpah sekarang gelap gile
cme lampu skrin laptop je mnyuluh jari ntuk trus menaip
dan aku dngr ade bunyik2 orng cakar dinding kayu
apakah itu?
x ush lah brfikiran tahyul dan mnyimpang
mungkin tuh hanyalah anak tikus yg keluar mlm mncri ibunye
haha
sekadar mnyedapkan hati yg dah x keruan nih
berdup dap dup dap bagaikan baru lps dirasuk sesuatu
x pek lah.aku x keseorngn
haha
ayt bajet cam iman kuat je
dhla x sembahyang maghrib ngn isyak tdi
auww!mungkin kah subuh ni baru aku mndpt hidayah nye?
harapnye lah
;)




ape yg berlaku dan ape yg aku lalui ye hari nih?
ehm..hari raya korban yg bosn
dan aku x nmpk sekor lembu pon kat kg
mungkin dah disembelih.lmbu mngamuk atau trleps atau aku yg x bergaul dan beramah mesra dngn lembu?
ke kat kg ni x wujud lembu dan hanye yg ada adalah seladang dn kerbau?
x ambik tahu
yg aku tau mkn daging korban yg dimasak kari dngn rakus sekali tambh 5 kali
hingge berat badan naik mendadak

dan handphone hari ni bisu dan sunyi
msg drpd 'dia' yg aku harapkan x kunjung tibe
dye bz kot..x der kredit kot..
selagi lagi ayt ntuk mnyedapkan hati dicetuskan
'ADE DENGAN TAK SAME JE..DRPD ADE BAIK KAU X DER'itu lah yg aku rsekan
drpd kau ade baik x der
x der lah aku trkontang kanting bt spekulasi yg aku ni dprlukan atau tidak?
atau kau yg tiada sft normal seorng insan nk mnghargai orng
dah x nk sila kata x nk
x lah aku tertampi2
kalau benci kate benci tak lah aku ternanti2
bait2 lagu yg ade ken ngn situasi aku skrng
haha.ayt keji je
mungkin humaira balkiss prlu jadi tabah kuat dan fikir positif
x der dye pon boleh hdup kan?kan?kan?
x payh rumitkan otak lah
sbb skrng mmng msh dn tngh ngntuk gile terus mate kmbali terkatup rapat
digagahi ntuk bukak balik
haha
mungkin penangan ice baby dah hbs
nk carik stok lagi
;D
dan mlm ni
satu ungkapan
AKU BENCI DIA!

8 comments:

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

slmt hr raya korban..
korbankan je la ape yg ptut awk rasa kene korbankan..hahaha
ei kg kt t.malim ek?

Jantan Terhangat said...

hehehe sape yang di benci tu..

aReaL said...

Benci I Ke ? ?hehehe... Nape Xletak ShoutBox...? Snang Visitor Leave Msg.... Anyway, Follow Ur Blog.. Come Follow Mine...

wetfusion said...

perempuan cantik macam ko pun dia tak reti hargai?
memang agak jelas nampk kebodohan lelaki itu
=_="

ber_uwang said...

kuat nya makan

PHIRDOTE said...

letak chatbox

Amir Ariff said...

"atleast aku x lah membontot di luar sne"

kah3 pedas la ayat ni.. huhu

behrang? dekat ngn kem plkn i.. huhu

humaira balkiss said...

akibat x tahu dan bute i.t ter accept sume komen tnpe sempat menyelah.haha.gelojoh lagi.

*yeah.kg di tg malim
*yup
laki tu mmng bodoh pon
haha